ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI YAZINIZ.BİZİ TAKİP EDİNİZ
Heyecanla İzleyeceğiniz En İyi Zombi Filmleri - Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

slider

Navigation

Heyecanla İzleyeceğiniz En İyi Zombi Filmleri

Merhaba Arkadaşlar Kendiminde severek ve heyecanla izlediğim gelmiş geçmiş zombi filmlerini tanıtacağım.Gerçekten muhteşem filmler

Heyecanla İzleyeceğiniz En İyi Zombi Filmleri
 

Merhaba Arkadaşlar

Kendiminde severek ve heyecanla izlediğim gelmiş geçmiş zombi filmlerini tanıtacağım.Gerçekten muhteşem filmler:Oturduğunuz yerden kalkamayacaksınız gerim gerim gerileceksiniz.

Ayrıca çzel efektler şahane bir şekilde kullanıılmış

Bu zombi filmlerin mutlaka izleyin

İYİ SEYİRLER

1 : ZOMBİ EKSPRESİ 2017


Fragman     İmdb : 7.6


21 Temmuz 2017 Sinemada / 1s 58dk / Aksiyon, Korku, Gerilim

Yönetmen : Sang-Ho Yeon

Senarist Joo-Suk Park

Oyuncular: Gong Yoo, Yu-mi Jung, Ma Dong-seok

Orijinal adı : Busanhaeng

Özet

Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.



2 : ZOMBİ EKSPRESİ 2: YARIMADA 2020


Fragman     İmdb : 5.5

 Konusu

Film, insanları zombileştiren bir virüs ile olan mücadeleyi konu almaktadır. Yıkıcı virüsün Kore’yi vurmasının ardından 4 yıl geçmiştir. Kore yarımadasında sağ kalanlar, hayatta kalmak için mücadele etmeye çalışmaktadır.



3 : Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)


Fragman    İmdb : 5.5

KONUSU

Bir zamanlar ilaç devi olan Umbrella Corporation'ın gelişen evi olan Raccoon City, artık ölmekte olan bir Ortabatı şehridir. Şirketin göçü, şehri bir çorak arazi haline getirmiştir. Yüzeyin altındaysa büyük bir kötülük doğmuştur. Bu kötülük serbest bırakıldığında, kasaba halkı sonsuza dek değişir ve hayatta kalan küçük bir grup Umbrella'nın arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geceyi atlatmak için birlikte çalışmalıdır.



4 : Ölüler Ordusu - Army of the Dead (2021)


Fragman      İmdb : 5.7

KONUSU

Zack Snyder’ın hem yazdığı hem de yönettiği hatta senaryoya da kendisinin uyarlamış olduğu ve uzun bir süredir merakla beklenen Army of the Dead filminin başrol oyuncuları arasında Dave Bautista, Ella Purnell ve Ana de la Reguera gibi isimler yer almaktadır. Aksiyon, suç e korku öğeleri ile bezenmiş olan filmin imdb üzerindeki puanı ise 6.4’dür.

4k filmlerimizin en yenilerinden olan Ölüler Ordusu filminin konusunda Scott isimli eski bir kahramanın aldığı yeni ve inanılmaz bir teklifle yeniden macera dolu günlerine geri dönmesi anlatılmaktadır. Scott eski bir kahramandır, uzun yıllar zombiler ile savaşmıştır ve bu işinde de çok iyidir. Ancak bir zaman sonra normal bir yaşamı özleyen Scott hayatını artık bir hamburgercide çalışarak geçirmektedir. Scott bu yeni hayatına ayak uydurmuş ve ortamın el verdiğince normal bir hayat sürmeye devam etmektedir.

Ancak Scott’ın kurduğu bu yeni hayatı kumarhane sahibi Bly’nin ona getirdiği yeni bir teklifle yeniden değişecektir. Bly, Scott’a devletin iki günden kısa bir sürede yok edeceği bir bölgeyi gösterir ve bu bölgenin altında da bir kasa içerisinde tam 200 milyon dolar bulunmaktadır. Devlet tarafından zaten karantinaya alınan ve iki günden kısa bir sürede yok edilecek olan bu yer boş değildir ve bu bölgenin sahipleri bir zombi kabilesidir. 

Scott her ne kadar çılgınca olsa da bu teklifi kabul eder ve paranın ona zarar vermeyeceğini düşünür. Scott hazırlıklı ve silahlı bir ekip ile bölgeye sızmayı başarır. Fakat ancak burada tuhaf olan bir durum vardır. Bu zombiler diğer zombilere benzememektedir ve bu kabilenin de bir kralı ve kraliçesi bulunmaktadır. Kolayca zombileri öldürüp paraya konacağını zanneden Scott, zombilerin ne kadar akıllı olduklarını ve kral ile kraliçelerinden emir aldıklarını gördüğünde şoka uğrar. Beyinsiz olması gereken yaratıklar şimdi akıllı yaratıklardır ve zaten zombi oluşları onları zaten çok tehlikeli kılmaktadır ve üstüne üstlük bu sefer de zekaları da devreye girmiştir. İki günden kısa bir zaman, açılması gereken bir kasa ve giderek daralan akıllı zombi çemberi …




5 : Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)


Fragman    İmdb : 6.3

FİLMİN TÜKÇE ADI : İzciler Zombilere Karşı

EĞELENCELİ BİR ZOMBİ FİLMİ

KONUSU

Hemen hemen her anında sizi güldürebilecek bir film. Çok yakın aradaş olan Ben ,Carter ve Augie okullar tatile girdikten sonra güzel bir kamp planlaması yaparlar tam kasabadan ayrılacakları an zombi istilasına uğrayan kasabalarında kalmak zorunda kalırlar. Bu üçlü beraber hayatta kalmaya çalışarak arkadaşlık dostluk kavramlarını öğreneceklerdir. İzciler Zombilere Karşı - Scouts Guide to the Zombie Apocalypse 2015

DEVAM EDECEK









PAYLAŞ
Banner

Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

YORUMUNUZU YAZINIZ:

0 comments: