ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI YAZINIZ.BİZİ TAKİP EDİNİZ
Sinema Tarihinin Bilmediğiniz En İyi 5 Zombi Filmi - Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

slider

Navigation

Sinema Tarihinin Bilmediğiniz En İyi 5 Zombi Filmi

Zombi filmleri her insan için aynı etkiyi yaratmaz. Kimi hiç hoşlanmaz, kimi korkar, kimi ise tek kelimeyle bayılır!

Sinema Tarihinin Bilmediğiniz En İyi 5 Zombi Filmi
 

Selam arkadaşlar

Zombi filmleri her insan için aynı etkiyi yaratmaz. Kimi hiç hoşlanmaz, kimi korkar, kimi ise tek kelimeyle bayılır! Ama her film başarılı değil tabii. En iyi zombi filmleri hangileri diyenler için harika bir liste hazırladık!

Açıklamalar: Beyazperde

1 : Zombie World 2 izle (2017)

Sinema Tarihinin En İyi 5 Zombi Filmi


Türü: Korku, Komedi

2015’in popüler Zombieworld’ün merakla beklenen devam filminde zombiler geri döndü. İnsan nüfusunun çoğunu ele geçiren korkunç bir virüsün ardından zombiler ortaya çıktı. DreadCentral’dan Steve Barton ve Miguel Rodriguez’in çarpık zihninin ürettiği bu eşsiz korku antolojisinde, ölümsüzler Dünya'nın kontrolünü ele geçirip sayıları artarken, hayatta kalanlar kendilerini ve gezegenlerini tamamen yok olmaktan kurtarmak için mücadele ediyor. Zombieworld'e hoş geldiniz!



2 : Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016)

2 : Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016)

Daha önce Smith'in kitabından beyazperdeye uyarlanan Abraham Lincoln: Vampir Avcısı gibisinden kendine has bir dile sahip olması planlanan bu "dolaylı" zombi parodisinin 2016 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. Aşk ve Gurur ve Zombiler 25 hafta New York Times çok satanlar listesinde yer aldı.



3: iZombie - 2015

3: iZombie - 2015

Zombiye dönüşen bir tıp öğrencisi olan Liv, adli tıpta iş bulur ki yiyebileceği beyinlere erişimi olsun ve bu sayede insanlığını koruyabilsin. Ancak zamanla fark eder ki; yediği her beyin, cesedin sahibinin anılarını kafasının içinde duymasına sebep olmaktadır. Bu durumu kullanmaya karar veren genç kız, kim tarafından işlendiği bilinmeyen cinayet vakalarını patronu ve bir polis dedektifinin yardımlarıyla çözecektir. DC Comics’in iZombie isimli çizgi romanının uyarlanan dizi, Veronica Mars’ın yapımcıları tarafından yaratıldı



4 : Sıcak Kalpler (2013)

4 : Sıcak Kalpler (2013)

İnsanoğlu yaklaşık 8 yıl önce başlayan ve nedeni, nasıl yayıldığını artık hatırlanmayan bir zombi salgınının esiri olmuştur. Zombilerin sayısı, hayatta kalmayı başaran bir grup insandan çok daha fazladır; insanlar ellerindeki tüm silah teknolojisine rağmen kendilerini ancak yüksek duvarların ardına hapsederek emniyete almışlardır. Zombilerin pek çoğu gibi havaalanında yaşayan R, bir gün arkadaşlarıyla beslenmeye çıktığında, kendisini öldürmek isteyen Julie ile karşılaşır. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur, zira kaybettiği insani özellikleri teker teker ve yavaş yavaş yerine gelmeye başlar. Julie'ye hissettiği aşk kalbinin yeniden atmasını sağlarken, adını ve nasıl öldüğünü dahi hatırlamayan karakterimiz hislerini geri kazandıkça 'iyileşir'; üstelik bu iyileşme etkisi salgından etkilendiğine inanılan diğer zombileri de olumlu yönde etkileyecektir... Tabii insanlığın geri kalanını inandırabilirlerse!

Başrollerde Nicholas Hoult ve Teresa Palmer'ı seyrettiğimiz filmin oyuncu kadrosunda John Malkovich, Dave Franco ve Rob Corddry gibi isimler yer alıyor. Roman uyarlaması olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Jonathan Levine üstleniyor.



5 :  Z Nation - 2014

5 :  Z Nation - 2014


Bir zombi virüsünün insanları kırıp geçirmesinden 3 yıl sonra bir grup insan bilinen bu virüse bağışıklığa sahip tek insanı New York’tan Kalifornia’ya götürmek zorundadırlar. Zira kalan tek laboratuvar onun kanını büyük bir hevesle beklemektedir. İnsanoğlunun geleceği büyük bir belirsizlik içindeyken, post-apokaliptik bir Amerika’da 3000 kilometre uzunluğunda bir ölüm kalım mücadelesi başlayacaktır.





PAYLAŞ
Banner

Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

YORUMUNUZU YAZINIZ:

0 comments: