ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI YAZINIZ.BİZİ TAKİP EDİNİZ
2021 Yılının İzleyeni Oldukca Korkutucu En İyi Korku Filmleri - Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

slider

Navigation

2021 Yılının İzleyeni Oldukca Korkutucu En İyi Korku Filmleri

2021 yılı korku severler için oldukça güzel geçti. Birbirinden korkutucu filmlerle yılı noktalarken 2021'in en iyi korku filmlerinden bir listeyi de
2021 Yılının İzleyeni Oldukca Korkutucu En İyi Korku Filmleri

 2021 yılı korku severler için oldukça güzel geçti. Birbirinden korkutucu filmlerle yılı noktalarken 2021'in en iyi korku filmlerinden bir listeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Aralarında hâlâ izlemedikleriniz varsa zaman kaybetmeden izlemenizi tavsiye ediyor ve sizi bu yıl adından sıkça söz ettiren, gerim gerim geren yapımların yer aldığı 5 filmlik listeyle baş başa bırakıyoruz!

Not : Film açıklamalarında Beyazperde ve Sinemalar.com'dan faydalanılmıştır.

Kaynak: https://editorial.rottentomatoes.com/...



1 : Lucky - Natasha Kermani 


İmdb : 5.0 Puanı      

Lucy, peşinde olan gizemli bir adamdan kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Banliyöde yaşayan May, başarılı bir yazardır. Onun hayatı, ölümcül niyetleri olan gizemli bir adamın hedefi haline geldiğinde tamamen değişir. 

Her gece peşine düşen adamdan kurtulmak için çevresinden beklediği yardımı alamayan May, hayatının kontrolünü eline almaya, meseleyi kendi başına çözmeye karar verir.


2 : Slaxx - Elza Kephart


İmdb 5.4 Puanı

Libby McClean, bir giyim mağazasında kalem inceliğinde sosyete kızlarıyla birlikte çalışan iyi kalpli genç bir kızdır. Mağazada ardı ardına mağaza çalışanlarının ölümüne şahit olan Libby, çok geçmeden ölümlerin nedeninin özel tasarlanan bir kot pantolon olduğunu keşfeder. Libby, katliamı durdurabilmek için bu duruma neyin sebep olduğunu bulmaya çalışır.



3 : The Amusement Park - George A. Romero


İmdb 7.8 Puanı

The Amusement Park, sıradan bir gün geçirmek için gittiği lunaparkta kendisini korkunç bir kabusun içinde bulan yaşlı bir adamın hikâyesini konu ediyor.

Yönetmen Romero’nun 1973’te çektiği ve bugüne kadar bir türlü tamamlanamayan filmi, 48 yıl sonra seyirciyle buluştu. 



4 : The Boy Behind the Door - David Charbonier & Justin Powell


İmdb 5.7 Puanı

On iki yaşındaki Bobby ve en yakın arkadaşı Kevin, bir yabancı tarafından kaçırılır. Hiçliğin ortasında bir eve götürülmelerinin ardından Bobby, zor da olsa kaçmayı başarır. Bu sırada Kevin'ın yardım çığlıklarını duyan Bobby, en yakın arkadaşını arkada bırakamayacağını anlar ve onu kurtarmak için geri döner.



5 : My Heart Can't Beat Unless You Tell It To - Jonathan Cuartas


İmdb 6.0 Puanı

Dwight ve Jessie, yalnızca insan kanıyla yaşayan hasta erkek kardeşleri Thomas’la nasıl ilgilenecekleri konusunda anlaşmazlık yaşar. Her gece karanlık sokaklarda dolaşan Dwight, yalnız ve kimsesiz insanları bulmaya çalışır. 

Kardeşini hayatta tutmak için üstlendiği görev giderek tehlikeli hale gelince Dwight bir yol ayrımına gelir. Ancak Jessie ailesini bir arada tutmak için her şeyi yapmayı göze alır.

İYİ SEYİRLER





PAYLAŞ
Banner

Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

YORUMUNUZU YAZINIZ:

0 comments: