ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI YAZINIZ.BİZİ TAKİP EDİNİZ
Kali Linux 2021 Full 32-64 Bit Turkce İndir - Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

slider

Navigation

Kali Linux 2021 Full 32-64 Bit Turkce İndir

Kali Linux (x64-x32) v2021.4a, güncel sürümüyle sizlere sunulan bu işletim sistemi üzerinde dilediğiniz çalışmaları yapabileceksiniz.

Kali Linux 2021 Full 32-64 Bit Turkce İndir
 

Kali Linux 2021.4a Full İndir – (x64-x32)

Kali Linux (x64-x32) v2021.4a, güncel sürümüyle sizlere sunulan bu işletim sistemi üzerinde dilediğiniz çalışmaları yapabileceksiniz. İçermiş olduğu hacker aracı ve yardımcı programlar ile şifre saldırıları yapabilir, çeşitli şifreler kırabilir ve Sabit Diski, DVD veya USB’yi çalıştırabilirsiniz.

 Önceden test edilerek oluşturulmuş olan Kali Linux şimdiye kadar üretilmiş, en gelişmiş ve çok yönlü penetrasyon test özelliğine sahiptir. x64 ve x32 bit’ten dilediğinizi alternatif linklerimiz üzerinden kolayca indirerek sahip olabilirsiniz.


NOT: Kali Linux tabanlı olan tüm Windows sürümleri için uygundur.

ÖNEMLİ NOT : KALİ LİNUXU KURMAK İÇİN VMware Workstation Player KURMANIZ GEREK SİTEMİZDE BULABİLİRSİNİZ ALT SAYFAYI İNİP ORADAKİ LİNKE TIKLAYIP VMware Workstation Player İNDİREBİLİRSİNİZ...

PEKİ KALİ LİNUX NEDİR?

Çoğunlukla sızma testçileri yani penetration tester'lar tarafından kullanılan Kali Linux günümüzde oldukça popüler. Kali Linux'u yeni duyanlardansanız, Kali Linux nedir bilmiyorsanız bu blog yazımız tam size göre! 

BackTrack yaratıcıları tarafından 2013 yılında oluşturulmuş Kali, Linux işletim sisteminin siber güvenlik için yaratılmış olan güvenlik kontrol işletim sistemidir. Debian tabanlı Linux dağıtımı olan Kali Linux, çoğunlukla test ortamları için kullanılmaktadır. Penetration Testler'ların ve Siber Güvenlik Uzmanlarının yanısıra yazılım geliştiricilerin de sıkça kullandığı Kali Linux için özel olan farklı kategoriler ve araçlar (toollar) bulunmaktadır. Kali Linux için özelleştirilmiş kategoriler ve araçların arasında ise:


- Information Gathering,

- Forensics,

- Reporting Tools,

- Web Applications,

- Wireless Attacks,

- Vulnerability Analysis,

- Password Tools,

- Reverse Engineering,

- Stress Testing'i bulabilirsiniz

Birçok farklı araçları, toolları, olan bu Linux dağıtımı Kali Linux, genellikle test ortamları için kullanılmaktadır. Siber güvenlikte çokça kullanılan Kali Linux o kadar popüler ki Çoklu Kişilik Bozukluğu ile mücadele eden bir siber güvenlik uzmanı ve hacker'ın anlatıldığı Amerikan Mr. Robot dizisinde de Kali Linux logosu karşımıza çıkıyor!


DİĞER PROGRAMI İNDİR : VMware Workstation Player İndir


BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ 

 
PAYLAŞ
Banner

Edonikon Turkiyenin Bilgi Koridoru

YORUMUNUZU YAZINIZ:

0 comments: